• Головна
  • Куди піти в Одесі? Путівник по культурним та гастрономічним скарбам Одеси
Партнерський матеріал
11:27, 17 травня

Куди піти в Одесі? Путівник по культурним та гастрономічним скарбам Одеси

Партнерський матеріал
Куди піти в Одесі? Путівник по культурним та гастрономічним скарбам Одеси, фото-1

Одеса - місто, де кожний куток пронизаний історією, вібрацією культури та ароматами унікальної гастрономічної кухні. Саме тут, на березі Чорного моря, кожний вихідний перетворюється в неповторну пригоду. Ми вирішили зібрати для вас проект, який стане вашим провідником у світі одеських закладів та заходів, що несуть дух цього дивовижного міста.

Зануртеся в світ культури, мистецтва та смакових насолод разом із нашим проектом, і кожен ваш вихідний стане незабутнім пригодою в цьому дивовижному місті!

Viet Corner

Kính mời quý khách!

Це традиційне вʼєтнамське вітання, яке означає «Ласкаво просимо!» і з нього почнеться ваша кулінарна подорож до Ханоя.

«Ми називаємо Viet Corner телепоротом в столицю Вʼєтнаму, тому що тут ми постаралися відтворити атмосферу рідного Ханоя в деталях. На вході вас зустрічає Дракон удачі, експозиція на стіні відображає рисові тераси, а картини і мармурові столи привезені з самого Вʼєтнаму» — розповідає засновник закладу Ан Нгуєн.

«Але головний інструмент, за допомогою якого ми передаємо атмосферу свого рідного краю – це, звісно, страви, автентичні старовині рецепти і особливі продукти та спеції, які ми також доставляємо з Вʼєтнаму. А все, що можна зробити самим, ми робимо: вирощуємо паростки сої, готуємо традиційні соуси, виробляємо власні бао-булочки. Все саме так, як прийнято робити у Вʼєтнамі.»

Зазвичай, коли гості приходять у Viet Corner вперше, вони починають з Фо Бо. Тому що пізнати смак Вʼєтнаму можна саме з першої ложки цього супу. Фо Бо – це баланс смаків та дуже поживна страва, яка насичує вас правильною енергією на весь день. Але, звісно ж, це не єдине, чим можна посмакувати у Viet Corner.

Ми готуємо традиційні страви з риби, м’яса та птиці, обовʼязково додаємо багато овочів та паростки сої, за рахунок цього страви в'єтнамської кухні зазвичай смачні не тільки за смаком, а й зовні. 

Якщо ви хочете нових смакових вражень – спробуйте пообідати в куточку В’єтнаму, або замовити доставку додому, це дуже смачно!

Кафе Mini Golf, з літнім майданчиком у самому центрі Парку Горького

Не знаєте де провести час в Одесі? Пропонуємо навідатись у живописну частину до Парку Горького, де ви зможете не тільки насолодитися прогулянкою, але й завітати в найулюбленіше кафе місцевих жителів в Одесі кафе Mini Golf.

Відпочинок для всієї родини на відкритому повітрі в оточенні місцевих жителів, риб, качечок, білочок.

  • Озеро, вечірні ілюмінації.
  • Смачна кухня, великий асортимент страв.
  • Суші, піца, м'ясо, риба.
  • Дитяче меню.
  • Проведення будь-яких заходів.

Наша адреса вулиця Варненська, 4А, Одеса, Одеська область, 65000

Телефон для бронування і питань +380634412360

Бризмарин - місце твого найкращого відпочинку в Одесі

Якщо Ви плануєте день народження, романтичну вечерю, ювілей або хочете відпочити від галасу міста на березі Чорного моря, Бризмарин - це саме той заклад, який Вам варто відвідати. Сучасний стильний ресторан запропонував своїм клієнтам:

  • Вишукане банкетне меню.
  • Асортимент страв із риби та морепродуктів.
  • Страви на мангалі зі свіжовиловленої риби.
  • Холодні закуски з цікавою подачею.
  • Свіжі салати та мікси на будь-який смак.
  • Величезний асортимент алкогольних та безалкогольних напоїв.
  • Кальян на будь-який смак.

В Бризмарин Ви зможете реалізувати будь-які свої гастрономічні побажання та отримайте купу задоволення як від смакування вишуканими стравами, так і від дивовижної атмосфери. Завітайте на 16 станцію Великого Фонтану всією родиною або в компанії друзів. Професійні кухарі створять справжню феєрію смаків та запропонують як класичні поєднання, які гарно відомі кожному, так і незвичайні варіанти сервірування та приготування страв, що дозволить отримати новий гастрономічний досвід.

В Бризмарин готують не тільки банкети та вечірки, а й смачні сніданки. Погодьтесь, сніданок на березі Чорного моря - це особливе задоволення! Саме тому завітати в Бризмарин в першій половині дня варто хоча б раз. Після колоритної прогулянки узбережжям пляжу Золотий Берег сніданок чи обід в ресторані буде ідеальним завершенням відпочинку.

Реберня в Одесі

Відома львівська Реберня, про яку багато хто чув, є і в Одесі. У місті є два заклади: у центрі на вулиці Дерибасівській, де можна не лише смачно поїсти, а й поринути в атмосферу історичного центру, та на Аркадії, на березі моря. Кожен із закладів має свої оригінальні інсталяції в інтерʼєрі, а також картини від українських художників.

Трохи більше про Реберню — це єдина мережа Реберень, що пропонує ребра за ексклюзивним рецептом готування на відкритому вогні, концепцією «Їмо руками» та крафтовим пивом.

Над ідеальним рецептом ребер команда працювала цілих три роки. А для їхнього приготування створила спеціальний мангал. Окрім ребер, у меню Реберні в Одесі ви знайдете рибу дорадо та яловичий антрекот, різноманітні закуски до ребер, наприклад, фаршмак, маринована бринза та гливи, биті огірки, пиво з пивоварні «Правда», освіжаючий квас, лимонад та інші напої.

Соковиті ребра прямо з вогню, широкий вибір страв та крафтового пива та гучна та весела атмосфера — все це чекає на вас у «Реберні».

Сюди можна прийти з друзями, колегами, коханою людиною, а також всією сім’єю.

  • Реберня на Дерибасівській — вул. Гаванна, 10/12
  • Реберня на Аркадії — вул. Аркадія, ліве крило
  • instagram.com/reberniaodesa/ 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...