• Головна
  • В Одесі збільшать видатки на посилення обороноздатності та безпеки держави, - ІНФОГРАФІКА
14:36, 25 квітня
Надійне джерело

В Одесі збільшать видатки на посилення обороноздатності та безпеки держави, - ІНФОГРАФІКА

Фото: Armyinform

Фото: Armyinform

Одеса збільшує видатки на посилення обороноздатності та безпеки держави, захист і підтримку цивільного населення.

Про це повідомили в міськраді. 

На сесії Одеської міської ради, яка відбулась 24 квітня 2024 року, було прийнято рішення про внесення змін до бюджету Одеської міської територіальної громади на 2024 рік, зокрема, визначені додаткові видатки головним розпорядникам бюджетних коштів майже на 500 мільйонів гривень, з них:

1) Збільшені видатки на посилення обороноздатності і безпеки держави в рамках реалізації Міської цільової програми "Безпечне місто Одеса" на 2020-2024 роки в сумі 146,6 мільйонів гривень.

Інфографіка від ОМР

Інфографіка від ОМР

"Загалом, з урахуванням змін, видатки на посилення обороноздатності та безпеки держави складуть 859,4 млн грн. І це при тому, що з жовтня 2023 року і у 2024 році місцеві бюджети не отримують до доходів так званий військовий ПДФО. Бюджет Одеської міської територіальної громади, як і інші місцеві бюджети, у І кварталі 2024 року втратив кошти, які надійшли до Державного бюджету України у належних відрахуваннях у сумі 486,3 млн грн", - йдеться у повідомленні. 

Інфографіка від ОМР

Інфографіка від ОМР

2) Збільшені видатки на ремонт споруд цивільного захисту в Одесі у сумі 34 мільйони гривень, з них в закладах освіти – 26,9 мільйонів гривень.

Інфографіка від ОМР

Інфографіка від ОМР

"Загалом, з урахуванням змін, видатки на ремонт, облаштування та утримання споруд цивільного захисту складуть 396 мільйонів гривень, що більше від фактичних видатків 2023 року", - наголосили в мерії. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...