• Головна
  • Крали електроінструменти, одяг, гроші, телефони: на Одещині у крадіжках викрили трьох людей
17:27, 8 травня
Надійне джерело

Крали електроінструменти, одяг, гроші, телефони: на Одещині у крадіжках викрили трьох людей

Крали електроінструменти, одяг, гроші, телефони: на Одещині у крадіжках викрили трьох людей

Поліцейські викрили трьох жителів Подільського району у крадіжках побутових електроінструментів, одягу, грошей, мобільних телефонів та інших речей. Зловмисникам, серед яких неповнолітній хлопець, слідчі повідомили про підозру. Двох з них вже відправили на лаву підсудних. За скоєне всім трьом загрожує позбавлення волі. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Поліцейські встановили, що 25-річний житель Балтської громади через незачинені вхідні двері вночі проник до двох будинків односельців, коли ті відпочивали. З одного маєтку він привласнив 2,3 тис. грн та чоловічу куртку, а з другого – мобільний телефон, чотири куртки та дамську сумку, в якій знаходилася тисяча гривень. Зловмисник вже неодноразово був засуджений за скоєння аналогічних злочинів і на той момент мав непогашену судимість.

А от 30-річний житель Любашівської ОТГ обікрав гараж свого односельця. Поліцейські встановили: він знав, що власник сусіднього будинку мешкає в обласному центрі, вночі зірвав замок з дверей гаража і викрав звідти кутову шліфувальну машинку, шуруповерт, бензопилу та мотокосу. Сума заподіяних потерпілому збитків склала майже дев’ять тис. грн.

Наймолодший правопорушник, якому лише 15 років, теж житель Любашівської ОТГ, скористався необачністю водія, який залишив на узбіччі відчинений автомобіль з телефоном на приладовій панелі. Він не тільки викрав гаджет вартістю три тис. грн, а ще й через встановлений на ньому мобільний додаток перерахував з банківського рахунку потерпілого на свій майже 14 тис. грн.

Усі постраждалі звернулися по допомогу до територіальних підрозділів поліції, співробітники яких розшукали зловмисників, а викрадене ними майно вилучили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...