У давні-давні часи, за мільйони років до нашої ери на нашій планеті жили динозаври. Як вони жили, чим захоплювалися, з ким спілкувалися, кого боялися, куди врешті-решт поділися і де живуть сьогодні? Дізнайтеся все це, подивившись яскравий веселий музичний спектакль про маленького динозаврика Альберта та його родину.Вистава «Мій сусід динозавр» — одеська відповідь спілбергівському «Парку Юрського періоду». І хоча ми не маємо голлівудського бюджету, наші українські динозаври обов’язково підкорять серця глядачів. Адже вони – найдобріші, найчарівніші, найкумедніші.

Хоча події спектаклю відбуваються мільйони років тому, його песонажі користуються багатьма благами сучасної цивілізації — тому що все добре і корисне в цьому світі насправді було винайдено давним-давно — просто були епохи, коли люди про це забули.

У виставі задіяно більш ніж 20 різноманітних ляльок, якими керують 5 артистів-ляльководів.

Сценографія вистави є поєднанням традиційних театральних декорацій та сучасних комп’ютерних відео-спецефектів. На глядачів чекає вражаюче об’ємне яскраве видовище.

Вистава рекомендована дітям від 4 років, але її захоплюючий сюжет і добрий гумор припаде до смаку і дорослим глядачам. Тому це ідеальний варіант для сімейного походу до театру.

Автор п’єси Давід Дорунц.

Режисерка-постановниця Марина Замчевська.

Художниця постановниця — заслужена діячка мистецтв України Світлана Прокоф’єва.

Відеографія – Руслан Ісауленко

Для глядачів 4+