Ви за кермом автомобіля, який мчить по практично порожньому в цей час доби шосе - і раптом дорогу вам перегороджує нерухоме людське тіло. Ви різко гальмуєте і виходите з машини. Що ви станете робити далі? Особливо, коли зрозумієте, що тіло ще дихає, і що на його цілком людської спині ростуть білі ангельські крила?

Різні персонажі, які опинилися в цій сюрреалістичної ситуації, стикаються з цілком реальною проблемою морального вибору: допомогти ближньому або звалити, поки не застукали. Вибір очевидний.

Режисер Елістін Михайлов: «Ця історія - жорстка сатира. Сатира на нас з вами. Які ми - такі і персонажі на сцені. І якщо у вас виникне здивування, відторгнення, неприйняття вчинків персонажів - задайте собі питання: а як би ви вчинили на їх місці? Тільки не льстите собі і дайте відповідь на нього максимально чесно ».

Прийом вистави - чорна клоунада. Діями і вчинками, думками і бажаннями, інстинктами і рефлексами героїв керують таємничі чорні клоуни. Чи зуміють вони довести свій зловісний задум до кінця?

Триллер, детектив, чорна комедія, містична мелодрама, філософська притча - вибухова суміш жанрів і найвищий градус емоцій - в фірмовому театральному коктейлі «DAWN-VAY», який подається в Театрі ляльок тільки вечорами і тільки для обраної дорослої публіки.

Вистава для глядачів 18+ (присутня ненормативна лексика)