Одещина прощається з загиблим воїном,- ФОТО

У п'ятницю, 17 червня, на фронті загинув мешканець міста Білгород-Дністровський Одеської області – капітан Вадим Кізім.

Про це повідомляє пресслужбі Білгород-Дністровської районної військової адміністрації.

"Йому було всього 47. Він не пройшов і половини свого життєвого шляху. Попереду у нього було безліч планів та мрій. Попереду у нього було ціле життя. Але він обрав шлях воїна та захисника. І загинув як справжній воїн під час бойового зіткнення з  силами супротивника 17 червня в районі села Червоний Яр Березнегуватського району Миколаївської області, захищаючи рідну землю від лютого ворога", – йдеться у повідомленні РВА.

Сьогодні, 20 червня, капітана Вадима Кізіма проводять в останню путь. 

З сумом нагадаємо, 13 червня Саф’янівська громада Ізмаїльського району проводила в останню путь 33-річного мешканця Броски Василя Омельченка, який загинув 2 червня поблизу селища Луганське Бахмутського району Донецької області.

 6 червня Одещина попрощалася із загинувшим командиром 18 батальйону 35 бригади морської піхоти підполковником Сергієм Дердугою.

2 червня Біляївська громада Одеської області прощалася із 24-річним військовослужбовцем Андрієм Пастухом, який загинув внаслідок російської агресії.

На Донеччині, виконуючи бойове завдання, 2 травня загинув випускник Навчально-наукового інституту фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій Національний університет оборони України імені Івана Черняховського, 22-річний лейтенант Віталій Пестрак.

7 травня в районі Сєверодонецька Луганської області загинув одесит Володимир Лосєв. Він був розвідником, снайпером та оператором квадрокоптера. 

3 квітня у боях під Маріуполем загинув Станіслав Топала. Військовий закінчив агротехнічний коледж, займався спортом, а взимку пішов до армії за контрактом.

 Вічна слава героям!

 7 квітня внаслідок ракетного обстрілу села Красносілка загинув Олександр Пламадяла, випускник Одеського морського училища.