Оренда квартири в Одесі: варіанти від 4000 до 6000 гривень

Сайт 048.ua підібрав п’ять квартир, які можна довгостроково орендувати у різних районах міста.

Ми виділили варіанти, вартість проживання в яких варіюється від 4000 до 6000 гривень на місяць.

Зазначимо, що ця добірка не є рекламою або топом, а всі квартири були знайдені випадковим чином на сайті з безкоштовними оголошеннями OLX, посилання, на який пошуковик Google видає серед перших за запитом "зняти квартиру в Одесі довгостроково".

Квартира на Глушко

Вартість оренди: 4000 гривень на місяць

Квартира розташована на п’ятнадцятому поверсі шістнадцятиповерхового будинку. Загальна площа дорівнює 42 квадратним метрам. Кухня займає 9 квадратів. Кімната лише одна. Є балкон. Санвузол роздільний. Стан квартири житловий, але ремонт не сучасний. Є необхідні, але застарілі меблі. Також є мінімальний набір побутової техніки. Централізоване опалення. У цьому районі нормально розвинена інфраструктура.

Окремо варто зазначити, що власник не проти домашніх тварин до 10 кг.

Квартира на Розумовського

Вартість оренди: 4000 гривень на місяць

Квартира розташована на останньому поверсі триповерхового будинку. Загальна площа 25 квадратних метрів. Площа кухні 7 кв. Є балкон. Санвузол суміжний. Ремонт хороший. Є необхідні меблі та побутова техніка. Індивідуальне електричне опалення. Кімната одна. У районі, де знаходиться житло, добре розвинена інфраструктура.

Квартира на Корольова

Вартість оренди: 5000 гривень на місяць

Квартира розташована на десятому поверсі одинадцятиповерхового будинку. Загальна площа 40 квадратних метрів. Площа кухні 8 кв. Є балкон. Санвузол суміжний. Централізоване опалення. Стан квартири житловий, але меблів замало. Є необхідна побутова техніка. Одна кімната. У районі, де знаходиться житло, чудово розвинена інфраструктура.

Квартира на канатній

Вартість оренди: 5500 гривень на місяць

Квартира розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загальна площа 40 квадратних метрів. Кухня займає 12 кв. Одна прохідна кімната. Санвузол суміжний. Є балкон. В будинку є власна котельня. Стан дуже хороший. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. У цьому районі чудово розвинена інфраструктура.

Двокімнатна квартира в центрі

Вартість оренди: 6000 гривень на місяць

«Затишна, світла і тепла. Після ремонту. Кімнати роздільні, повністю мебльовані з усіма зручностями. Кухня готова до використання. Є WiFi, кондиціонер, пральна машина. Вікна виходять у тихий одеський дворик. Завдяки балкону ви зможете насолоджуватися цим спокоєм, коли захочете. У квартири відмінне розташування: за 5 хвилин від Дерибасівської», - описує житло автор оголошення.

Квартира розташована на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загальна площа 50 квадратних метрів. Кухня займає 6 кв. Санвузол суміжний. Централізоване опалення. У цьому районі чудово розвинена інфраструктура.

Окремо зазначимо, що власник не проти домашніх тварин до 10 кг.