Протаранив залізобетонну опору: на Одещині сталася смертельна ДТП

Жителя Роздільнянського району, який скоїв смертельну ДТП, судитимуть. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

32-річний чоловік підвозив трьох своїх односельців на автомобілі АЗЛК та, не обравши безпечну швидкість, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і зіткнувся з залізобетонною опорою ліній електромереж.

В результаті аварії 37-річний пасажир, що знаходився на передньому сидінні, отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, переламів ребер та розриву легенів, від який невдовзі помер в Одеській обласній клінічній лікарні. Керманич та ще дві пасажирки віком 36-ти та 39-ти років відбулися саднами та забоями.

Медичний огляд показав, що водій сів за кермо тверезим.

В ході розпочатого кримінального провадження слідчі зібрали достатньо доказів і висунули фігуранту обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт скеровано до суду. Згідно з законодавством, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортним засобами на строк до трьох років або без такого.