Після скарги пацієнта Департамент охорони здоров'я Одеської ОВА перевірив, як годують в Одеській клінічній лікарні на залізничному транспорті.
Про це повідомилапресслужба відомства.
Директор департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва виїхала до лікувального закладу, щоб особисто розібратись у ситуації. Вона перевірила умови приготування їжі та обіднє меню пацієнтів.
"Відвідавши холодильні камери, переконались в тому, що лікарня забезпечена всіма необхідними продуктами харчування, зокрема м'ясом, рибою, овочами та фруктами.
Була проведена розмова із працівниками харчоблоку. Внесені зауваження щодо урізноманітнення меню для пацієнтів та його збалансування. Тримаємо це питання на контролі. ", - зазначили в Департаменті охорони здоров'я.