Під Одесою некерований автомобіль переїхав дитину та зірвався зі схилу, - ФОТО

В курортному селі поблизу Одеси припаркований автомобіль з'їхав зі схилу і впав на пляж. Внаслідок пригоди постраждала 6-річна дитина. Малюка ушпиталили у стані середнього ступеня важкості.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Пригода сталася ввечері 7 липня у селі Фонтанка. Єдина оперативна диспетчерська служба ЦЕМД та МК Одеської області отримала виклик з повідомленням про те, що 6-річна дитина опинилася під колесами автівки.

"Бригада №131 у складі фельдшерки Юлії Дібрової та водія Сергія Скачкова одразу вирушили на місце і прибули вже за 6 хвилин.

За адресою виклику з'ясувалося, що ДТП сталася в результаті того, що автівка зірвалася з ручних гальм і покотилася зі схилу і, переїхавши малюка, зірвалася з обриву. Інші люди, на щастя, встигли відбігти зі шляху некерованого автомобіля", - йдеться у повідомленні. 

У відомстві повідомили, що постраждала дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітини, множинні садна тулубу, верхніх та нижніх кінцівок. Малюка у стані середнього ступеня важкості ушпиталили до дитячої клінічної лікарні.