Кабріолет по ціні Daewoo Lanos: яке авто можна придбати в Одеській області, - ФОТО

Редакція 048.ua продовжує постійну автомобільну рубрику. Минулого разу ми підбирали джип за ціною Daewoo Lanos, а цього разу розглянемо, який кабріолет можна придбати для вечірніх літніх поїздок, маючи доволі скромний бюджет.

Наразі в Одеській області найдешевший Lanos на ходу коштує 1300 доларів. Автомобіль виглядає дуже погано, що зовні, що всередині. Але автор оголошення вирішив зазначити в описі, що авто від «першого власника», а пробіг у 114 тисяч кілометрів є «реальним».

За найдорожчий Daewoo Lanos просять 4200 доларів. Цей автомобіль потрапляв вже у попередні добірки. Але його досі не продали. Воно й не дивно, бо фото зроблені в темну пору доби. Але навіть на таких знімках видно нюанси по ЛКП. Салон у дещо кращому стані, але по ньому теж є питання.

В бюджеті від 1300 до 4200 доларів ми знайшли п’ять автомобілів у кузові кабріолет. Але наголошуємо, що ми не рекомендуємо купувати будь-яке з представлених авто. Редакція лише показує ситуацію на вторинному ринку в Одеській області.

Почнемо з найдешевшого варіанту – це Opel Astra 2002 року випуску. Під капотом знаходиться бензиновий двигун об’ємом 1.6 літра. Тип КПП не вказаний в оголошені, але на фото видно механіку.

Зовнішній стан авто оцінити важко, бо на знімках воно брудне. Але навіть так видно деякі нюанси по ЛКП. Салон у нормальному стані. Дах візуально цілий, але його стан краще оцінювати безпосередньо біля машини.

Переходимо до ще одного автомобіля марки Opel. Мова йде про модель Tigra 2004 року випуску. У рух машину приводить бензиновий двигун об’ємом 1.4 літра. Коробка передач механічна.

Зовні машина виглядає доволі непогано. Салон теж у гарному стані, але є дрібні нюанси по сидіннях.

«Машина в розкішному стані, як для своїх років. Кузов у ​​ДТП не був. У рідному фарбуванні. Є пара незначних подряпин за роки експлуатації. У житті, як на фото. Ходова в нормі. Нюансів немає. Їде м'яко. Сторонніх звуків немає. Нові оригінальні диски. Гума у ​​хорошому стані. Двигун масло не їсть. Їде бадьоро, жваво. Салон чистий та доглянутий. Кожна кнопочка працює. Дах відкривається та закривається без проблем. З документами все гаразд», - зазначив в описі продавець.

А на черзі Smart Fortwo 2002 року випуску. Бензиновий двигун об’ємом всього 0.6 літра робить цей автомобіль економічним, але водночас позбавляє необхідної динаміки для комфортного руху в потоці. КПП автоматична.

Зовні машина має добрий вигляд. Пластик не затертий та без тріщин. Салон охайний.

«Стан добрий. Не вимагає вкладень. Дах цілий. Не протікає і не заїдає. Замінено мастило в моторі. Новий акумулятор. Салон зберігся в ідеальному стані. Машина викликає позитивні емоції», - описав свій Smart продавець.

Передостаннє авто - це Renault Megane 2008 року випуску з дизельним двигуном об’ємом півтора літра. Коробка передач ручна.

По ЛКП та зазорам в передній частині є питання. Салон не дуже чітко видно, тому його стан важко оцінити.

«Кабріолет з електродахом. Салон чорний. Шкіра. Панорама. Кнопка «старт-стоп». Два ключі», - вказав в описі автор оголошення.

Наостанок розглянемо Mercedes-Benz SLK-Class 2000 року випуску. Під капотом встановлено дволітровий бензиновий двигун. Коробка передач механічна.

По кузову є дрібні нюанси, але краще його детальніше оглядати безпосередньо біля авто. Салон дещо затертий.

«В доброму стані. На повному ходу. По техніці все чудово. Мотор, коробка та ходова частина у чудовому стані. Кузов автомобіля добре зберігся», - зазначив в описі продавець.