Під Одесою автомобіль збив жінку: вона померла у лікарні

Автопригода сталася вночі на автодорозі сполученням Одеса – Чорноморськ в межах села Лиманка.

Про це повідомили у поліції.

38-річний водій легковика «ВАЗ», рухаючись у напрямку Одеси, на неосвітленій ділянці здійснив наїзд на наразі невстановлену жінку віком 30-40 років, яка йшла по проїжджій частині дороги. Потерпілу з різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні, де вона, на жаль, померла.

Водія перевірили на стан алкогольного спʼяніння, він був тверезий.

На місці події працювали група сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В рамках провадження встановлюється особа загиблої та повні обставини події. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик, буде проведено низку експертиз.

Партнерський спецпроект
14:58, Сьогодні