В Одесі чоловік вирішив втішити засмучено дівчину, а потім пограбував її, - ФОТО

Поліцейські затримали жителя Одеси за пограбування незнайомої йому дівчини. Фігурант вже має судимості за крадіжки, розбій та шахрайства. Нині слідчі повідомили чоловіку про підозру у грабежі. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у Приморському районі Одеси. Поліцейські встановили, що 36-річний містянин вдень посеред вулиці побачив 23-річну дівчину, яка була чимось засмучена і плакала. Дізнавшись від незнайомки, що вона посварилася зі своїм хлопцем, чоловік почав втішати її і запропонував піти прогулятись. Однак, щойно вони опинилися самі, зловмисник наказав дівчині віддати йому її мобільний телефон і втік.

Наступного дня потерпіла звернулася в поліцію. Правоохоронці за годину розшукали правопорушника, але на той час він вже позбувся чужого мобільника, віддавши його в якості заборгованості своїй знайомій. Поліцейські встановили особу останньої, вилучили в неї смартфон вартістю 4000 гривень та повернули його власниці.

"Неодноразово судимого за майнові злочини фігуранта ми затримали в процесуальному порядку і повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про відкрите викрадення чужого майна, тобто грабіж, вчинений повторно в умовах воєнного стану. Суд задовольнив наше клопотання і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Востаннє чоловік провів у місцях позбавлення волі чотири з половиною роки. Тепер йому загрожує увʼязнення до десяти років", - повідомила старша слідча відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Марʼяна Журʼян.

Партнерський спецпроект
14:58, Сьогодні