Сусідська помста: на Одещині чоловік підпалив курник через давній конфлікт

Вранці 50-річний власник обійстя побачив, що в дворі горить курник з птицею. Він почав рятувати майно та гасити пожежу. Полум’я не розгорілося надто сильно, тому його вдалося ліквідувати своїми силами. Вогнем було пошкоджено зовнішню оббивку стін та покрівлю будівлі, птиця не постраждала.

Про це повідомили у Нацполіції.

Господар помітив на території свого домоволодіння 55-річного сусіда, якого прогнав, бо мав з ним неприязні стосунки, а коли оговтався від події, подзвонив у поліцію та повідомив, що той підпалив його сарай.

Прибувши за викликом, поліцейські встановили, що підозрюваний дійсно проник на територію домоволодіння заявника з пляшкою із займистою речовиною, облив стіну господарської споруди та стіл, який знаходився поряд, і підпалив сірниками.

Правопорушник зізнався у скоєному та пояснив, що у такий спосіб помстився чоловіку, з яким при кожній зустрічі конфліктував.

Чоловіка затримали в процесуальному порядку та повідомили йому про підозру в умисному пошкодженні чужого майна шляхом підпалу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років. Слідство триває.

Партнерський спецпроект
14:58, Сьогодні