Забив друга до смерті через різні погляди на життя: на Одещині судитимуть 41-річного чоловіка

Одеські поліцейські затримали 41-річного чоловіка, який забив до смерті друга. Наразі фігурант знаходиться під вартою, йому загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що подія сталася минулого тижня в квартирі на вулиці Михайла Болтенка, в якій друзі останнім часом спільно мешкали. Зловмисник розповів сусідам, що його товариш помер, не зізнавшись у скоєному, і поїхав з дому.

Мешканці будинку повідомили в поліцію про небіжчика, після чого слідчі направили його тіло на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

"За попереднім висновком фахівців, 43-річний чоловік помер унаслідок черепно-мозкової травми", - йдеться у повідомленні. 

Співробітники правоохоронного органу встановили, що одесита побив чоловік, який у нього проживав. Підозрюваного затримали на одному з пунктів пропуску в Ізмаїльському районі, звідки він родом. Чоловік зізнався, що під час хмільного застілля посварився з другом через різні погляди на життя і побив його руками та ногами по голові.

"Зловмисника ми затримали в процесуальному порядку і повідомили йому про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, що спричинили смерть потерпілого. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з санкцією ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до 10-ти років увʼязнення", - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Людмила Руда.