Поліцейські розшукали зниклу безвісти14-річну одеситку та повернули її додому

Вчора вночі до відділення поліції звернулась жителька Хаждибейського району, яка повідомила, що вона, повернувшись з роботи, не застала вдома своєї 14-річної доньки. Дівчина заздалегідь про свої плани матір не попереджала і на її телефонні дзвінки не відповідала.

Про це інформує поліція.

На пошуки юначки одразу ж був скерований особовий склад територіального підрозділу поліції. Поліцейські опитали її родичів і друзів, перевірили вулиці, парки, розважальні заклади та інші громадські місця, вивчали соціальні мережі зниклої, а також розмістили орієнтування на офіційному сайті поліції й сторінках соціальних мереж.

«В ході проведення оперативно-розшукових заходів вже пообіді ми встановили місцезнаходження розшукуваної. Вона перебувала у приятеля, що мешкає у Пересипському районі Одеси, а на дзвінки не відповідала, бо розрядився телефон. Відносно дівчини, на щастя, протиправних дій скоєно не було, ми повернули її додому», - розповіла інспекторка сектору ювенальної превенції ОРУП № 1 Анастасія Гранальська.

З юною одеситкою та її мамою інспектори ювенальної превенції провели профілактичну бесіду. Дівчині поліцейські пояснили, що треба повідомляти близьким про своє місцезнаходження заради особистої ж безпеки. А матір, яка виховує доньку сама, закликали цікавитися колом її спілкування та дозвіллям і будувати з нею довірливі відносини.

Партнерський спецпроект
15:06, Вчора