На трасі Одеса-Рені в аварії постраждали двоє людей

Унаслідок автопригоди, що сталася 30 вересня, близько 7-ї години на трасі Одеса – Рені неподалік села Кирнички, травмувались дві людини.

Про це повідомили у поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що 44-річна жителька міста Ізмаїл, рухаючись на легковому автомобілі «Chevrolet» в обласний центр, не впоралась з керуванням, виїхала з дороги та зіштовхнулась з деревом.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувались двоє пасажирів водійки: 58-річна жінка та 59-річний чоловік. Потерпілих госпіталізували з різними тілесними ушкодженнями. Водійка не постраждала. Перевірка на стан сп'яніння показала, що вона була у тверезому стані.

«Відомості про подію ми внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку судових експертиз. Досудове розслідування триває», - прокоментував заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.