Пішла по горіхи у ліс: на Одещині 48-річний чоловік зґвалтував 14-річну дівчину

Про вчинення злочину відносно 14-річної дівчини невідомим чоловіком у поліцію повідомила її мати, якій та довірилася. Зловмисник напав на дитину і скоїв сексуальне насильство у лісосмузі, куди вона ходила по горіхи.

Про це повідомили у поліції.

За описом, що надала потерпіла, поліцейські встановили та розшукали правопорушника. Ним виявився уродженець іншої області без постійного місця проживання, який має судимість за грабіж та замах на зґвалтування.

Зібравши достатньо доказів, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. За сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи правопорушнику загрожує до семи років ув’язнення.

Заходи з викриття та затримання зловмисника здійснювались працівниками територіального підрозділу поліції спільно зі співробітниками управлінь карного розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Одеській області.

Партнерський спецпроект
11:18, Сьогодні