В Одесі слідчі завершили досудове розслідування відносно 39-річного чоловіка, який вбив знайомого

Обвинувальний акт поліцейські скерували до суду. За умисне вбивство правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася влітку в одній із квартир на території Хаджибейського району Одеси.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 32-річний власник оселі та його 39-річний брат, який з ним тимчасово мешкав, запросили на застілля спільного 32-річного знайомого. Під час розпиття алкогольних напоїв між гостем та господарем виник конфлікт, а згодом бійка, в яку втрутився старший брат останнього.

Ставши на бік молодшого брата, містянин схопив кухонний ніж і кілька разів вдарив ним гостя в груди. Після скоєного зловмисник втік, а його брат викликав поліцію та медиків.

Лікарі намагалися реанімувати потерпілого, але, на жаль, той помер на місці події. За висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стала гостра крововтрата.

Оперативники територіального підрозділу поліції того ж дня розшукали правопорушника. Надалі за клопотанням слідчих суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

З місця злочину поліцейські вилучили низку речових доказів, у тому числі знаряддя вбивства.

«Після проведення необхідних експертиз та інших слідчих заходів, на підставі зібраних нами доказів ми висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до 15 років. Обвинувальний акт вже в суді», - повідомив слідчий відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Андрій Широкопояс.

Партнерський спецпроект
15:00, Вчора