36-річну одеситку викрили у незаконних оборудках з наркотичними засобами

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу 19 згортків з так званими солями, 4 з яких фігурантка на той час вже встигла розкласти для «клієнтів» у схованки на території Пересипського району. Жінці повідомили про підозру й обрали запобіжний захід. Їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це інформує поліція.

Кілька днів тому ввечері на вулиці Капітана Кузнецова під час відпрацювання території обслуговування зловмисницю викрили оперативники територіального підрозділу поліції. В кишенях містянки було 15 згортків із забороненим наркотичним засобом, з її слів, – сіллю. Їх вона мала передати замовникам шляхом «закладок».

Оперативники викликали на місце слідчих, які вилучили у жінки пануночки та підтвердили експрес-тестом їх наркотичний вміст. Крім цього, у фігурантки вилучили мобільний телефон з інформацією, що підтверджує її незаконну діяльність, зокрема з фотографіями схованок, які вона зробила перед її затриманням. З виявлених локацій були вилучені ще чотири згортки з аналогічним вмістом. Усі речовини скеровані на експертизу.

Як повідомила заступник керівника слідчого підрозділу відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Наталія Мрочко, за наявності достатніх доказів одеситці повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичного засобу та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний злочин, що кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, правопорушниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Встановлюється канал наркотрафіку. Слідство триває під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси.