Забив до смерті співмістянина: жителю Одещини загрожує до 15 років тюрми, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські затримали 39-річного жителя Балти за підозрою у вбивстві співмістянина. Слідчі повідомили чоловіку про підозру. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася на одній з вулиць міста Балта. Очевидці повідомили співробітникам поліції про тіло 59-річного чоловіка без ознак життя. Лікарі "швидкої", які прибули на місце, констатували смерть потерпілого. А слідчі та судово-медичний експерт виявили на тілі загиблого тілесні ушкодження. Попередньо, чоловік помер унаслідок крововиливу і набряку мозку. Неподалік небіжчика поліцейські виявили причетного до злочину чоловіка та затримали його. Ним виявився 39-річний місцевий житель.

Попередньо правоохоронці встановили, що в ході словесного конфлікту, який виник між співмістянами, молодший чоловік побив старшого. Під час розслідування слідчі встановлюватимуть, що послугувало причиною конфлікту, а судово-медичні експерти – які тілесні ушкодження були спричинені потерпілому та остаточну причину смерті.

"На підставі зібраних доказів слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За скоєне правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.