Поліцейські розшукали зниклого безвісти 15-річного жителя Одеського району

Підліток не прийшов додому ночувати через сварку з матір’ю. На щастя, нічого поганого з ним не сталося.

Про це повідомили у поліції.

Про зникнення хлопця вчора, 17 жовтня, вранці в поліцію повідомила його мати. Заявниця розповіла, що днем раніше їй зателефонували з навчального закладу і повідомили про проблеми з навчанням, що виникли в її сина. Жінка відразу зв’язалась з юнаком і на цьому ґрунті посварилася. На ночівлю додому хлопець не прийшов і на телефонні дзвінки більше не відповідав. Втім, мати забила на сполох аж на ранок.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклого: обійшли громадські місця, вивчили коло спілкування розшукуваного, опитали друзів, знайомих, водіїв маршрутних таксі, розмістили орієнтування на офіційному сайті поліції Одещини та сторінках у соціальних мережах.

За кілька годин інспектори ювенальної превенції відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 розшукали хлопця в однокурсника в Одесі. Підліток пояснив: не хотів повертатися додому, адже розумів, що з батьками буде неприємна розмова з приводу навчання.

Родина характеризується позитивно та раніше в поле зору поліції не потрапляла. Поліцейські провели з хлопцем та його батьками профілактичну бесіду. Юнаку пояснили, що тікати від негараздів – не вихід, їх треба вирішувати. Слід дослухатися до настанов батьків, вчитися, завжди інформувати про своє місцезнаходження та не ігнорувати дзвінки рідних. А матір та батька закликали цікавитися навчанням, колом спілкування та дозвіллям сина, будувати з ним довірливі стосунки.