На Одещині авто врізалося в рекламний щит, під який потрапив пішохід

Унаслідок ДТП постраждали 36-річний пішохід та 31-річна пасажирка автівки, Їх із різними тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Про це повідомили у поліції.

Автопригода сталася 24 жовтня ввечері, на парковці одного з поштових відділень у селі Лиманка.Попередньо поліцейські встановили, що 65-річна водійка автомобіля «Hyundai Tucson», виїжджаючи з парковки, не впоралась із керуванням і здійснила зіткнення з автомобілем «Hyundai Tucson» під керуванням 38-річного чоловіка, який також виїжджав зі стоянки. Після зіткнення останній в’їхав у рекламний щит, що призвело до падіння конструкції на перехожого.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися 36-річний пішохід та 31-річна пасажирка автівки, якою керував чоловік. Їх із різними тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Допомога медиків водіям обох транспортних засобів не знадобилась. За результатами перевірки на стан сп’яніння вони були у тверезому стані.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Цей злочин карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. Встановлюються всі обставини автопригоди.

Партнерський спецпроект
17:00, Вчора