Продажа и аренда недвижимости в Одессе

Я хочу
Нерухомість
Район
Ціна
Тип
Жилий комплекс
Стан
Кімнат
Автомісць
Поверх
Поверховість
ділянка
Загальна площа, кв.м.
Житлова площа, кв.м.
Площа кухні, кв.м.
Показати

Останні оголошення

АГЕНЦІЯ НЕРУХОМОСТІ  «ANIRGROUP», продаж квартир
09:26, Вчора, №1688733
Я хочу
Нерухомість
Ціна
від
до
Валюта
Район
Показати

Як вибрати нерухомість в Одесі?

У місті є безліч будівель, кількість яких збільшується з кожним роком. У розділі "Нерухомість в Одесі" можливо купити, зняти, продати квартиру або офіс. На сайті можна знайти такі приклади сучасної архітектури: Перлина, Кошкін дім, Армійський тощо.

Нюанси вибору нерухомості в Одесі?

Орендувати або продати нерухомість можливо, вибравши зручне місце розташування. Крім новобудов, розміщується інформація про вторинний ринок. Для вибору приміщення необхідно заповнити спеціальну форму, вказавши при цьому:

  • Скільки має бути кімнат.
  • Бюджет.
  • Район проживання.
  • Який поверх.

Після цього можливо переглянути всі доступні оголошення. Для вибору приватного будинку, присутні готові споруди, які продаються. Також є ділянки землі, щоб побудувати власну дачу або котедж.

Присутні у розділі також нежитлова нерухомість: офісні приміщення та інші комерційні пропозиції. Тут можливо розмітити власний бізнес, підібравши зручне місце розташування. Надається можливість оренди цехів з правом викупу.

На сторінці є карта, на якій позначено актуальні для купівлі приміщення. Оренда нерухомості може здійснюватися на різні терміни: довгостроково або короткочасно. Договір оформляється за участю агентства нерухомості або самостійно.

Оголошення можуть розміщуватися від посередників або безпосередньо від власників. Зазвичай ця інформація вказується в описі до приміщення. Для того щоб квартиру швидше купили або зняли, необхідно додати розлогий опис з додатковими фотографіями. Слід уважно дотримуватися зазначеної форми заповнення, і тоді труднощів не виникне. За допомогою сайту орендувати або продати приміщення тепер просто і швидко.

Показати
Відповідальний за розділ
Євгенія
При возникновении проблем с оплатой услуг, просим обращаться:
Телефон: (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites