• Головна
  • Випускник Військової академії міста Одеса загинув на Донеччині, виконуючи бойове завдання, - ФОТО
10:25, 4 травня 2022 р.
Надійне джерело

Випускник Військової академії міста Одеса загинув на Донеччині, виконуючи бойове завдання, - ФОТО

Випускник Військової академії міста Одеса загинув на Донеччині, виконуючи бойове завдання, - ФОТО

На Донеччині, виконуючи бойове завдання, 2 травня загинув випускник Навчально-наукового інституту фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій Національний університет оборони України імені Івана Черняховського, 22-річний лейтенант Віталій Пестрак.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ. 

Віталій вступив до Військової академії м.Одеса у 2017 році. Він навчався на факультет розвідки та спеціального призначення, адже поставив собі за мету - стати справжнім Захисником України.

"У 2019 році він прибув до нашого університету та був зарахований на 3-й курс навчання.

Під час навчання у стінах провідного вищого військового навчального закладу держави Віталій завжди вирізнявся вихованістю та дисциплінованістю, завдяки чому став прикладом для багатьох інших військовослужбовців. Постійно займався спортом та неодноразово брав участь у Всеукраїнських змаганнях та чемпіонатах, мав спортивне знання майстер спорту з паверліфтингу. У майбутньому планував виконати норматив майстра спорту міжнародного класу", - характеризують воїна в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.

Після випуску з Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, лейтенант Віталій Пестрак мріяв проходити службу в одній з бойових бригад Десантно-штурмових військ ЗС України на посаді командира роти. Його мрія здійснилась. Нажаль, життя доволі юного захисника обірвалось, коли він захищав Україну від російської наволочі. 

Герою слава! Героям слава! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...