• Головна
  • Одещина прощається з загиблими захисниками України,- ФОТО, ВІДЕО
17:10, 20 вересня 2022 р.

Одещина прощається з загиблими захисниками України,- ФОТО, ВІДЕО

Одещина прощається з загиблими захисниками України,- ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні на Одещині попрощалися з найкращими синами України. Мужні воїни загинули, захищаючи свою землю.

Мешканець Одещини Володимир Калмик працював учителем фізкультури Біляївського ліцею №1. Захисник загинув 17 вересня під час обстрілу російськими військами наших позицій.

Йому було 55 років. Прощання відбудеться 21 вересня, поховають його на алеї Героїв на Шевченківському кладовищі у Біляївці.

"Володимир був душею компанії, світлою, глибоко порядною людиною, патріотом України та свого міста. На таких принципах виховував своїх дітей, онуків, а також учнів, - згадують про загиблого його колеги зі школи №1. - Завжди відповідально ставився до роботи. Завжди натхненно готував школярів до спортивних змагань, спартакіад, вірив у їх здібності".

 1 вересня Володимир записав відео для своїх учнів.

Також 20 вересня в Арцизькій громаді в останню путь провели загиблого на фронті Героя – Юрія Геннадійовича Цуканова. Родина Юрія переїхала з Миколаєва з початку війни. 

 Мати загиблого Героя забажала поховати сина в Арцизькій громаді. 

Одещина прощається з загиблими захисниками України,- ФОТО, ВІДЕО, фото-1

Сьогодні Болград зустрічатиме загиблого на Херсонщині 32-річного солдата Олександра Петрова. Як повідомили у Болградській міській раді, він загинув 16 вересня під час виконання бойового завдання щодо проведення наступальних дій.

 Ворог здійснив артилерійський обстріл зі ствольної артилерії та стрілецької зброї, внаслідок чого Олександр отримав поранення та від отриманих ран помер у лікарні Миколаєва. 

Одещина прощається з загиблими захисниками України,- ФОТО, ВІДЕО, фото-2

Також сьогодні в Ізмаїлі попрощалися з 45-річним мешканцем міста, старшим сержантом Володимиром Сидоренком, який загинув поблизу села Костромка Бериславського району Херсонської області 8 вересня.

 Володимир народився 22 березня 1977 року в маленькому селі Субота Джанкойського району, але з 2000 року мешкає в Ізмаїлі, оскільки родом із села Броска Саф'янівської громади був його батько.

З 2015 до 2017 року був на контрактній службі в Ізмаїльському прикордонному загоні на посаді водія-механіка. Січень 2016 року періодично виконував бойові завдання на території Донецької та Луганської областей, був ветераном АТО.

У загиблого залишилися дружина Тетяна та троє дітей – 20-річна Катерина, 13-річна Єлизавета та 11-річний Антон. 

Одещина прощається з загиблими захисниками України,- ФОТО, ВІДЕО, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...