• Головна
  • На Одещині киянці повідомили про підозру у контрабанді особливо небезпечної психотропної речовини
12:18, 11 квітня

На Одещині киянці повідомили про підозру у контрабанді особливо небезпечної психотропної речовини

На Одещині киянці повідомили про підозру у контрабанді особливо небезпечної психотропної речовини

Жінка ввезла з-за кордону на територію України метилон. Відповідно до чинного законодавства, їй загрожує позбавлення волі та конфіскація майна.

Про це повідомили у поліції.

Викрили правопорушницю на поромному пункті пропуску «Орлівка-Ісакча», коли вона на власному автомобілі поверталася з Румунії до України. Під час здійснення прикордонно-митного контролю при особистому огляді у жінки в сумочці митники та прикордонники виявили шість згортків з порошкоподібною речовиною.

Викликані на місце події слідчі відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції вилучили їх у громадянки та за допомогою експрес-дослідження встановили, що то є особливо небезпечна психотропна речовина – метилон, обіг якої заборонено.

Речові докази правоохоронці скерували на експертизу, яка визначить, зокрема, і точну вагу психотропу, а правопорушницю затримали.

Жінка зізналася поліцейським, що везла заборонену речовину для власного вживання.

«Ми затримали правопорушницю у процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили їй про підозру у контрабанді особливо небезпечних психотропних речовин, тобто їх переміщенні через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 242 тисячі гривень. Слідство триває», - розповів начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...