• Головна
  • В Одесі тривають роботи з благоустрою, – ФОТО
14:09, 7 травня
Надійне джерело

В Одесі тривають роботи з благоустрою, – ФОТО

В Одесі тривають роботи з благоустрою, – ФОТО

Щодня працівники комунальних служб виконують роботи з утримання в належному стані підпорядкованих територій та об’єктів.

Про це повідомили в Одеській міськраді.

Згідно з планом фахівці КП «Міські дороги» виконують миття та фарбування зупинкових комплексів, ремонтують плиткове та асфальтне покриття вулиць та тротуарів. Також комунальниками проводяться роботи з очищення, промивання та ремонту важливих гідроспоруд міста (колектори, дощоприймачі та ін.).

Електромонтери КП «Одесміськсвітло» регулярно проводять роботи з ремонту зовнішнього освітлення вулиць, парків і скверів міста, а також ліквідовують аварійні ситуації.

У плановому режимі постійно виконується обстеження об'єктів вуличного освітлення (опори, розподільні шафи, світильники та ін.) з метою виявлення аварійних або непрацюючих елементів.

Часто внаслідок аварійних ситуацій (негода, дорожньо-транспортні пригоди тощо) або вже після закінчення терміну служби опори зовнішнього освітлення приходять у непридатність. Заміна опор - досить трудомісткий процес, роботи виконуються із залученням спецтехніки (крана).

Озеленювачі «Міськзелентреста» щодня наводять лад на зелених зонах міста. Прибирають парки та сквери від випадкового сміття, виконують покіс трави та прополювання квітників. Також фахівцями підприємства проводиться підрізання дерев, кущів і троянд. У теплицях підприємства «Троянда» цілий рік вирощують квіти, якими навесні та влітку прикрашають місто.

Щодня на вулицях Одеси працюють близько 1300 працівників комунальних служб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #місто
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...