• Головна
  • На Одещині ввечері можливі масові відключення світла
11:48, 8 травня
Надійне джерело

На Одещині ввечері можливі масові відключення світла

На Одещині ввечері можливі масові відключення світла

Вночі росіяни завдали нового масованого удару по об’єктах генерації. Через це з 18:00 до 23:00 можливі відключення по всій Україні. 

Про це повідомили в НЕК "Укренерго". 

В ніч на 8 травня ворог випустив понад 50 ракет та 20 БпЛА по енергетичній інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. Це вже п’ятий масований ракетно-дроновий удар по об’єктам енергетики, починаючи з 22 березня.

Пошкоджень зазнали об’єкти генерації. Також російські дрони пошкодили обладнання одного з об’єктів "Укренерго" в центральному регіоні. 

Наразі на пошкоджених об’єктах працює ДСНС, тривають аварійно-відновлювальні роботи.

Через дефіцит електроенергії в енергосистемі сьогодні, 8 травня, ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні. Обмеження будуть рівномірно розподілені по всім областям. Як саме будуть діяти графіки відключень в кожній області, буде оприлюднено на офіційних сторінках місцевих обленерго.

У вечірній час українців просять ощадливо споживати електроенергію. 

Для подолання дефіциту українським енергетикам доводиться імпортувати та залучати аварійну допомогу електроенергії з енергосистем країн Європи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...