• Головна
  • На Одещині судитимуть трьох водіїв, які допустили ДТП та травмування пасажирів, - ФОТО
12:07, 8 травня
Надійне джерело

На Одещині судитимуть трьох водіїв, які допустили ДТП та травмування пасажирів, - ФОТО

На Одещині судитимуть трьох водіїв, які допустили ДТП та травмування пасажирів, - ФОТО

Ізмаїльські поліцейські відправили на лаву підсудних трьох водіїв, які допустили ДТП та травмування пасажирів. Унаслідок автопригод тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали четверо людей. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Перша автопригода сталася в лютому цього року неподалік села Муравлівка Саф’янівської громади. За даними правоохоронців, водійка автомобіля Opel на закругленій ділянці дороги не впоралася з керуванням і в’їхала у придорожнє дерево. Внаслідок автопригоди двоє пасажирок отримали тілесні ушкодження у вигляді переламів ребер та кінцівок, які, згідно з висновками судово-медичних експертиз, відносяться до категорії середньої тяжкості.

На Одещині судитимуть трьох водіїв, які допустили ДТП та травмування пасажирів, - ФОТО , фото-1

Друга дорожньо-транспортна пригода сталася невдовзі майже на тому ж місці, де й попередня. Водій автомобіля Chevrolet, перебуваючи у стані сп'яніння, не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і протаранив електроопору. Жінка, яка разом з чоловіком перебувала в салоні транспортного засобу, отримала травми голови, що, згідно з висновком судово-медичної експертизи, відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Третя ДТП сталася у березні в місті Ізмаїл. Поліцейські з’ясували, що керманич автомобіля Ford під час руху заснув за кермом, з’їхав з дороги і зіткнувся з придорожніми деревами, стовпами ліній електропередач та гаражем. Унаслідок автопригоди пасажир водія зламав палець на руці. Його тілесні ушкодження, згідно з висновком судово-медичної експертизи, відносяться до категорії середньої тяжкості.

На Одещині судитимуть трьох водіїв, які допустили ДТП та травмування пасажирів, - ФОТО , фото-4

"Отримавши висновки низки судових експертиз та зібравши достатньо інших доказів, ми під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури та Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону висунули фігурантам обвинувачення. Водійці Opel та водієві Ford – за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, а саме у порушенні правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. А керманичу Chevrolet – за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Обвинувальні акти за всіма провадженнями вже скеровані нами до суду", - розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...