• Головна
  • В центрі Одеси на зупинці пограбували водія маршрутки, - ФОТО
13:21, 8 травня
Надійне джерело

В центрі Одеси на зупинці пограбували водія маршрутки, - ФОТО

В центрі Одеси на зупинці пограбували водія маршрутки, - ФОТО

В Одесі поліцейські затримали раніше судимого молодика, який на зупинці пограбував водія маршрутного таксі, забравши барсетку потерпілого. Слідчі вже повідомили грабіжнику про підозру і помістили його під варту. Тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Злочин був скоєний кілька днів тому ввечері на вулиці Преображенській, коли 58-річний водій маршрутки зупинився на кілька хвилин і вийшов з кабіни, залишивши особисті речі. Один з пасажирів вийшов із салону автобуса та через незачинені водійські дверцята взяв барсетку з гаманцем, грошима та іншими особистими речами, які знаходились під лобовим склом. Після скоєння злочину він побіг геть. Зловмисника намагалися зупинити очевидці. 

Затримали правопорушника співробітники поліції, які в той момент несли службу неподалік місця злочину і почули галас.

Поліцейські встановили, що зловмисник – 24-річний житель Одеського району, який був засуджений до трьох років позбавлення волі за крадіжку і звільнився умовно-достроково на початку квітня.

Викрадене ним майно вартістю майже дві тисячі гривень поліцейські вилучили та повернули власнику.

"Ми зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили молодикові про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають", - розповів заступник начальника територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...