• Головна
  • Одеситу, який посеред вулиці пограбував співмістянина, загрожує від 7 років в’язниці
09:45, 26 червня

Одеситу, який посеред вулиці пограбував співмістянина, загрожує від 7 років в’язниці

Одеситу, який посеред вулиці пограбував співмістянина, загрожує від 7 років в’язниці

Помітивши у задній кишені перехожого гаманець, зловмисник штовхнув незнайомця на землю, відібрав у нього майно і втік.

Про це повідомили у Нацполіції.

Про подію, що трапилася на Тираспольському шосе, потерпілий повідомив у поліцію через кілька днів, зазначивши, що у гаманці, який забрав у нього нападник, були 7000 гривень та банківські картки. Поліцейські встановили, що злочин скоїв 37-річний місцевий мешканець, який минулого року був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом, за що суд призначив йому покарання у вигляді пʼяти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. Крім цього, в суді на розгляді знаходиться обвинувальний акт щодо вчинення цим чоловіком крадіжки.

Поліцейські розшукати правопорушника і з’ясували, що після скоєного пограбування того ж вечора він розрахувався чужими картками, які не потребували пін-коду, в супермаркеті, прикупивши на 6000 гривень різноманітного товару – від продуктів до випивки. Готівку зловмисник теж використав на інші потреби. Сума завданих ним потерпілому збитків сягла 13000 гривень.

Фігуранту повідомили про підозру у відкритому викраденні чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...