• Головна
  • Забив до смерті односельця: обвинувальний вирок суду отримав мешканець Одеської області
10:52, 29 червня

Забив до смерті односельця: обвинувальний вирок суду отримав мешканець Одеської області

Забив до смерті односельця: обвинувальний вирок суду отримав мешканець Одеської області

37-річний правопорушник за скоєне проведе за ґратами сім років.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася у травні минулого року в одному з сіл Старокозацької ОТГ. Поліцейські встановили, що 51-річний чоловік ввечері прийшов до маєтку подружньої пари односельців, а під час розмови з господинею посварився з нею. Жінка стала проганяти його, на галас із будинку вийшов її чоловік, і між ним та односельцем виникла сварка. В ході суперечки чоловік вдарив кулаком в обличчя гостя, після чого останній втратив свідомість. Але це не зупинило його і він продовжив бити потерпілого руками, ногами та дерев’яною палицею. А потім привів до свідомості, вивів з подвір’я і направив додому.

Наступного дня медики госпіталізували побитого громадянина до лікарні з численними травмами голови, грудної клітки та іншими тілесними ушкодженнями, де невдовзі він помер. За результатами судово-медичної експертизи, причиною смерті чоловіка став набряк головного мозку.

Правопорушника поліцейські затримали в процесуальному порядку. Він пояснив, що побив односельця, бо той п’яним спровокував сварку з його дружиною.

Фігуранту висунули обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого, і обвинувальний акт за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України скерували до суду.

“Дослідивши надані нами докази, суд ухвалив вирок, яким визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...