• Головна
  • На Одещині сталася ДТП за участю автомобіля і мотоцикла - мотоцикліст у комі
11:23, 29 червня

На Одещині сталася ДТП за участю автомобіля і мотоцикла - мотоцикліст у комі

На Одещині сталася ДТП за участю автомобіля і мотоцикла - мотоцикліст у комі

Подія сталася у Подільську, вечері 28 червня.

Про це повідомили в ГУНП Одещини.

Поліцейські попередньо встановили, що зіткнення легкового автомобіля Volkswagen і мотоцикла Mustang сталося на нерегульованому на момент аварії перехресті. Мотоцикліст, рухаючись вулицею Успенською, не був уважним і, виїжджаючи на головну дорогу, допустив зіткнення з автомобілем, що рухався вулицею Соборною.

Мотоцикліста каретою швидкої допомоги, яку, як і поліцейських, викликав на місце події водій автівки, відправили до лікарні. Там його в стані коми з політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення. У чоловіка відібрані біологічні зразки для перевірки на стан сп’яніння.

Перевірка керманича легковика показала, що він був тверезий.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження транспортні засоби поміщені на арештмайданчик та призначені судові експертизи. Слідчі дії тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...