• Головна
  • Не працював світлофор: в Одесі автівка збила дитину
12:30, 1 липня

Не працював світлофор: в Одесі автівка збила дитину

Не працював світлофор: в Одесі автівка збила дитину

Автопригода сталась ввечері на вулиці Балківській.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що 38-річний водій Volkswagen Touareg здійснив наїзд на дитину, коли вона переходила дорогу по пішохідному переходу, рух на якому на той момент не регулювався світлофором через відсутність електропостачання.

Потерпілу доставили до лікарні з різними тілесними ушкодженнями, а водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

На місці працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області, ювенальні поліцейські територіального підрозділу поліції та патрульні.

Нині слідчі вирішують питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди і вкотре нагадують учасникам дорожнього руху про необхідність неухильно дотримуватися ПДР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...