• Головна
  • В Одесі затримали 21-річного наркоторговця
17:05, 1 липня

В Одесі затримали 21-річного наркоторговця

В Одесі затримали 21-річного наркоторговця

Молодикові повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. За незаконні оборудки йому загрожує щонайменше шість років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це інформує поліція.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці задокументували, як 22-річний містянин на вулиці Академіка Корольова двічі збув постійному покупцеві по два пакетики з канабісом та отримав на банківську карту гроші.

Поліцейські вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби, якими торгував правопорушник. Їх походження слідчі підтвердили експертним висновком та експрес-тестом. 

Крім того, під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські вилучили ще три пакетики з аналогічною речовиною рослинного походження, мобільний телефон з інформацією, що підтверджує протиправну діяльність молодика, та інші речові докази.

«За наявності достатньої доказової бази ми повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, зокрема вчинені повторно. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 121 тис. 120 грн. Відповідно до чинного законодавства, молодику загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Поліцейські також встановлюють канал потрапляння до нього наркотиків», - розповів начальник слідчого відділу територіального підрозділу поліції Олег Зощук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...