• Головна
  • Поліцейські Одещини викрили перевізників цигарок без акцизного податку та алкогольних напоїв без відповідної ліцензії
10:40, 2 липня

Поліцейські Одещини викрили перевізників цигарок без акцизного податку та алкогольних напоїв без відповідної ліцензії

Поліцейські Одещини викрили перевізників цигарок без акцизного податку та алкогольних напоїв без відповідної ліцензії

Всім правопорушникам загрожує штраф з конфіскацією товару.

Про це доповіли у поліції.

Під час нагляду за дорожнім рухом у місті Балта поліцейські групи реагування патрульної поліції викрили двох містян, які перевозили у власних автівках цигарки без марок акцизного податку. У 31-річного водія«Peugeot» поліцейські вилучили 500 пачок цигарок без марок встановленого зразка, а у 60-річного керманича «ВАЗу» – 120 пачок.

Загальна вартість контрафактного товару склала близько 25 тисяч гривень. За транспортування тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка, відносно обох правопорушників поліцейські склали протоколи за ч. 1 ст. 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Згідно з чинним законодавством, чоловікам загрожує покарання штрафом від 1700 до 4250 гривень з конфіскацією тютюнових виробів.

Ще одного правопорушника викрили шерифи в селі Саф’яни під часвідпрацювання району з детінізації ринку підакцизної продукції. 36-річний підприємець у торговельному закладі здійснював реалізацію алкогольних напоїв без відповідної ліцензії на його реалізацію та статусу фізичної особи підприємця.

З магазина поліцейські офіцери громади вилучили майже 800 алюмінієвих пляшок пива на суму понад 30 тисяч гривень.

За порушення порядку провадження господарської діяльності поліцейські склали відносно чоловіка протокол за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція тягне за собою покарання штрафом від 17 тис. до 34 тис. грн з конфіскацією продукції і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Адміністративні матеріали скеровані до суду, який ухвалить рішення про покарання правопорушників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...