• Головна
  • На Одещині вшанували пам’ять жертв російського теракту
17:00, 2 липня

На Одещині вшанували пам’ять жертв російського теракту

На Одещині вшанували пам’ять жертв російського теракту

В ніч на 1 липня 2022 року, в Сергіївці, що на Одещині, загинула 21 людина, включаючи 12-річного хлопчика. Окрім того, в результаті обстрілу постраждали 38 осіб, серед яких шість дітей та вагітна жінка.

Про це інформує Білгород-Дністровська районна держадміністрація.

1 липля у дня другої річниці обстрілу і загибелі людей, в Сергіївській територіальній громаді відбулись меморіальні заходи, участь в яких взяли перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації, представники райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, духовенства, військових, правоохоронних, рятувальних підрозділів, близькі і родичі загиблих та мешканці селища.

Учасники траурного заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, покладанням квітів до символічного меморіалу пам’яті, концертом-реквіємом. Також провели загальну панахиду та заупокійну молитву за всіма безневинно загиблими.

Нагадаємо, в ніч на 1 липня 2022 року, росія використала бомбардувальники Ту-22, з них здійснили три запуски ракетами типу Х-22 у напрямку Білгород-Дністровського району, внаслідок чого, ракетами були зруйновані база відпочинку та житловий багатоповерховий будинок в селищі Сергіївка.

На Одещині вшанували пам’ять жертв російського теракту, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##Одеса #ЗСУ #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...