• Головна
  • Евакуйовував поранених на Харківщині: в Одеській області попрощалися з Олександром Івановим
17:57, 4 липня
Надійне джерело

Евакуйовував поранених на Харківщині: в Одеській області попрощалися з Олександром Івановим

Евакуйовував поранених на Харківщині: в Одеській області попрощалися з Олександром Івановим

Кілійська громада сьогодні, 4 липня, попрощалася з 53-річним Олександром Івановим - командиром стрілецького відділення, який помер 29 червня після тривалого лікування у київській лікарні, куди його було доставлено після погіршення стану здоров’я під час проведення евакуації поранених в Чугуївському районі Харківської області. У чоловіка залишилися дружина, донька та онуки.

Про це повідомляє видання Бессарабія INFORM.

Олександра провели живим коридором вздовж маршруту слідування похоронної процесії. Співмістяни вийшли на узбіччя з квітами та прапорами, аби прихилити коліно перед чоловіком, який з самого початку повномасштабного вторгнення став на захист України.

До лав ЗСУ чоловік приєднався 27 лютого 2022 року. Починав свій військовий обов’язок з Роти охорони при Кілійському військкоматі. Далі його перевели до Кропивницького, а через місяць – на Куп’янський напрямок. З квітня захисник опинився у Вовчанську на Харківщині, звідки його госпіталізували з інсультом.

В лікарні воїн пробув майже місяць та мав позитивну динаміку, але серце не витримало. Поруч майже увесь час знаходилася кохана дружина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...