• Головна
  • В Одесі починають навчати операторів FPV-дронів
Новини компаній
13:00, 5 липня

В Одесі починають навчати операторів FPV-дронів

Новини компаній

У липні 2024 року, за ініціативи цивільного рекрутингового центру «Південь», в Одесі розпочався набір на перший курс операторів FPV-дронів. Проект отримав назву «DroneGuard UA» та створений для цивільних, які хочуть навчитись керувати сучасними літальними пристроями.

Програма курсу передбачає теоретичну та практичну частини: тренувальні польоти на симуляторах FVP-дронів, практичні заняття в польових умовах з використанням реального військового досвіду.

Навчання проходить на базі Південного кваліфікаційного центру в Одесі та триває 2 тижні. За підсумками навчання усі слухачі отримають сертифікати державного зразка та, за бажанням, зможуть застосувати отримані навички для підтримки підрозділів ЗСУ.

Заповнити заявку та отримати консультацію щодо курсу можна за телефоном +380 50 068 60 16.

«Сьогодні кожен громадянин України задумується про те, де отримати додаткові знання та навички, які можуть знадобитись під час повномасштабної війни. Курс операторів FPV-дронів ми створили, врахувавши запити шукачів роботи, які звертались до рекрутингового Центру. Вони хотіли долучитись до підрозділів ударних дронів на контракт, але не мали відповідного досвіду. Тепер така можливість є, і ми будемо раді поділитись досвідом, який мають наші викладачі», – розповів засновник Рекрутингового центру «Південь», Голова Об’єднання організацій роботодавців Одеської області Костянтин Журавель.

Нагадаємо, рекрутинговий центр «Південь» створений в Одесі на початку 2024 року. Він спеціалізується на пошуку роботи в українській армії за контрактом. Рекрутинговий центр надає консультативну допомогу онлайн, телефоном або очно, знайомить з командуванням військових частин, де планує працювати кандидат та супроводжує його до підписання контракту. Територія охоплення Центру – Одеська, Миколаївська, Херсонська, Вінницька та Кіровоградська області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...