• Головна
  • Нетверезий водій збив на смерть людину: житель Одещини постане перед судом, - ФОТО
15:51, 5 липня
Надійне джерело

Нетверезий водій збив на смерть людину: житель Одещини постане перед судом, - ФОТО

Нетверезий водій збив на смерть людину: житель Одещини постане перед судом, - ФОТО

Поліцейські повідомили про підозру жителю Одеського району, який у нетверезому стані сів за кермо легковика і на смерть збив велосипедиста. Правопорушника взяли під варту. Йому загрожує до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП.

Нагадаємо, що автопригода сталася 30 червня близько 16-ї години у селі Троїцьке.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 25-річний водій легкового автомобіля ВАЗ, рухаючись по селу в нетверезому стані, перевищив допустиму швидкість, виїхав на зустрічну смугу, де збив 65-річного чоловіка, який їхав на велосипеді по краю проїзної частини у зустрічному напрямку.

На жаль, від отриманих травм керманич двоколісника загинув.

Перевірка водія легковика на стан сп’яніння показала, що допустима норма алкоголю в його організмі перевищує майже у чотири рази.

«Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках провадження ми помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку судових експертиз. Слідство триває», - повідомив т.в.о. старшого слідчого територіального підрозділу поліції Антон Кіструга.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...