• Головна
  • На Одещині затримали чоловіка, який за 10 тисяч гривень підпалив чуже авто, - ФОТО, ВІДЕО
15:45, 11 липня
Надійне джерело

На Одещині затримали чоловіка, який за 10 тисяч гривень підпалив чуже авто, - ФОТО, ВІДЕО

На Одещині затримали чоловіка, який за 10 тисяч гривень підпалив чуже авто, - ФОТО, ВІДЕО

На Одещині поліцейські затримали чоловіка, який за 10 тисяч гривень підпалив авто. Цікаво, що, виконуючи замовлення, отримане в інтернеті, правопорушник переплутав і пошкодив інше авто, яке знаходилось поряд. Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у червні на паркувальному майданчику у місті Чорноморськ. Зловмисник кинув на автомобіль Toyota Auris заздалегідь підготовлену пляшку та ганчірку з легкозаймистою речовиною, підпалив і втік. Розгорівшись, вогонь охопив легковик і перекинувся на поряд припаркований з ним Lexus. 

На місце займання жителі багатоповерхівки, що знаходиться поряд з парковкою, викликали вогнеборців. Ті загасили пожежу.

На Одещині затримали чоловіка, який за 10 тисяч гривень підпалив чуже авто, - ФОТО, ВІДЕО , фото-1

Поліцейські, оглядаючи місце події, вилучили кришечку від пляшки з розпалювачем та довгі сірники. Згодом правоохоронці встановили місце купівлі предметів та покупця.

Зловмисником виявився 25-річний житель одного з населених пунктів Великодолинської селищної громади. Його розшукали і з дому вилучили речові докази, зокрема одяг та банківську картку.

Правопорушник зізнався у скоєному, розповів, що шукав в інтернеті заробіток і на одному з сайтів натрапив на пропозицію за 10 тисяч гривень підпалити автомобіль у Чорноморську. У замовника нібито були свої «рахунки» з його власником. Молодик погодився, придбав все необхідне та виконав замовлення, але невдало, бо переплутав номери автівок.

"Каже: шкодує про скоєне і, якби міг повернути час назад, не вчинив би так, адже усвідомив, що заради 10 тисяч гривень, які, до речі, йому так і не заплатили, може сісти на десять років до в’язниці", - розповіли у поліції. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...