• Головна
  • Обмеження руху: на дорогах Одещини запровадили особливий режим
16:19, 11 липня
Надійне джерело

Обмеження руху: на дорогах Одещини запровадили особливий режим

Обмеження руху: на дорогах Одещини запровадили особливий режим

На автодорогах Одещини запровадили особливий режим в’їзду й виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів у період з 10:00 до 20:00. Це необхідно для збереження мережі автомобільних доріг в регіоні від передчасних руйнувань.

Про таке розповіли в Одеській міськраді. 

Відповідно до спеціального наказу начальника Одеської обласної військової адміністрації та командира оперативно-тактичного угруповання «Одеса» на автомобільних дорогах Одеської області наразі запроваджено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів у період з 10:00 до 20:00.

На автомобільних дорогах забороняється пересування, в’їзд або виїзд великовагових та великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн за винятком транспортних засобів спеціалізованого призначення, транспортних засобів, що здійснюють перевезення:

  • небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці;
  • вантажів, пов’язаних із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій;
  • військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони;
  • гуманітарної допомоги;
  • людей.

Також дозволяється пересування, в’їзд або виїзд транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля є користувачем електронної системи і має заброньоване місце в черзі очікування для перетину державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи "єЧерга" за два дні до черги очікування на найближчий час.

У міськраді зазначили, що запровадження особливого режиму необхідне для збереження мережі автомобільних доріг в Одеській області від передчасних руйнувань, утворення деформацій покриття, сприянню обороні та безпеці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...