• Головна
  • Чому барбершопи настільки популярні сьогодні
Новини компаній
15:00, 12 липня

Чому барбершопи настільки популярні сьогодні

Новини компаній

Це дивне слово міцно увійшло до нашого побуту. Чоловіки, які стежать за своїм стилем, зовнішністю, знають сучасні тенденції, вибирають барбершоп, де знайдуть свою атмосферу та повертатимуться знову. Але ще 10 років тому таке явище було новинкою у нашій країні. Сьогодні перукарня "men only" зустрічається майже в кожному районі і конкуренція дуже висока. У цій статті ми розглянемо, що робить барбершопи настільки популярними у сильної статі.

Історія виникнення

Поява салонів для чоловіків була логічно обґрунтована через різницю інтересів з жіночою клієнтурою. Загальні перукарні багатьох бентежили із кількох причин:

  • Чоловіки соромилися робити манікюр при дамах, доглядати за шкірою обличчя (для «справжнього чоловіка» це було надто жіночно);

  • Жінки не хотіли з'явитися у «непривабливому вигляді» (бігуді, фольга тощо).

Обидві сторони хотіли б, щоб секрети краси та перетворення залишалися лише «серед своїх». Зайвий сором, незручність, косі погляди створювали дискомфорт не лише відвідувачам, а й майстрам. Через прагнення краси, жіночих перукарень і салонів ставало дедалі більше. Що залишалося чоловікам? Віддалена «чоловіча зала», де просто стрижуть.

На початку 2000-х намітилася тенденція до відродження суто чоловічих перукарень, які були названі barbershop. Вони переросли у стильні та ексклюзивні клуби для брутальних чоловіків, де можна отримати відмінний сервіс, якісний догляд, увагу справжніх професіоналів, орієнтованих лише на чоловічу клієнтуру, додаткові бонуси.

Що відрізняє заклади від традиційних перукарень

Саме оригінальність підходу та додаткові послуги створюють особливу атмосферу у салоні для чоловіків. До них відносяться моменти, яких ви не зустрінете у звичайних перукарнях:

  • Якість роботи. Барбер – майстер, який вивчив усі тонкощі чоловічих стрижок, догляду за шкірою обличчя, бородою тощо. Він знає особливості, характерні лише сильної статі. Кваліфікація професіоналів завжди значно вища, ніж у універсального перукаря. Стиліст знає всі сучасні модні тенденції, враховує особливості форми обличчя, голови, будови ліній та підкаже, що краще для клієнта;

  • Матеріали. Сучасна лінійка продукції розробляється для преміум-рівня та включає засоби догляду та стайлінгу бороди, вусів, зачіски. У більшості салонів можна купити косметику від ексклюзивних виробників. Інструменти, техніка в арсеналі майстрів завжди найвищого рівня. Машинки, небезпечні бритви, ножиці, гребні та багато іншого – далеко не все, чим користується барбер для досягнення бездоганного результату;

  • Атмосфера. Внутрішній простір відповідає найкращим закритим чоловічим клубам. Спокій, тиша, ніякого поспіху. Можна обговорити «суто чоловічі» проблеми та знайти свою аудиторію. Відсутність косих поглядів, пліток, лише розуміння та солідарність;

  • Додаткові можливості. Сюди відноситься манікюр, спа-процедури, догляд за шкірою, волоссям, бородою та багато іншого;

  • Якісний відпочинок. Це найяскравіша відмінність. Майже у всіх барбершопах вам запропонують якісні міцні алкогольні напої, каву, можна покурити кальян, пограти на приставці і т. д. Такого більше не зустрінеш ніде.

Відвідати справжній барбершоп Одеса Manes Club це набагато більше, ніж просто догляд за зовнішністю. Унікальна атмосфера, власний ритм, внутрішнє самовідчуття, з яким клієнт залишає салон, стали запорукою процвітання послуги. Чоловіки, які хоч раз побували у професійному барбершопі, вже ніколи не повертаються до звичайних салонів, надаючи перевагу ексклюзивному догляду та високій майстерності персоналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#барбершоп в Одесі #Maneʼs Club
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...