• Головна
  • Прикордоннику з Одещини повідомили про підозру в організації переправлення чоловіка через кордон
13:14, 12 липня
Надійне джерело

Прикордоннику з Одещини повідомили про підозру в організації переправлення чоловіка через кордон

Прикордоннику з Одещини повідомили про підозру в організації переправлення чоловіка через кордон

На Одещині прикордоннику повідомили про підозру в організації переправлення чоловіка через кордон поза пунктами пропуску. Така «послуга» коштувала 1400 доларів США.

Про це розповіли в Одеські спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону.

За даними слідства, військовослужбовець, діючи у змові зі своїм знайомим та невстановленими наразі двома особами, за грошову винагороду у розмірі 1400 доларів США, організував незаконне переправлення чоловіка призовного віку до території Республіки Молдова поза офіційними пунктами пропуску.

«Діючи за класичною схемою, правопорушники розмістили військовозобов’язаного в орендованій квартирі, та, отримавши грошові кошти, на власному авто доставили до населеного пункту неподалік кордону з Республікою Молдова. Звідти, дотримуючись порад та вказівок прикордонника, військовозобов’язаний здійснив спробу перетнути кордон, однак був викритий прикордонним нарядом та затриманий для складання адміністративного протоколу за ст. 204-1 КУпАП.

Наразі до суду направлено клопотання про обрання прикордоннику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...