• Головна
  • В Одесі рятували молодого чоловіка після ураження струмом: заважало хаотичне паркування
09:20, 14 липня

В Одесі рятували молодого чоловіка після ураження струмом: заважало хаотичне паркування

В Одесі рятували молодого чоловіка після ураження струмом: заважало хаотичне паркування

13 липня оперативна диспетчерська служба Центру екстреної медичної отримала виклик до молодого чоловіка, якого під час роботи уразило електричним струмом від бетономішалки.

Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Одеської області.

Бригада медиків зіштовхнулась з перепоною на шляху. Прибувши за вказаною адресою за 12 хвилин (через вузьку дорогу біля узбережжя, запарковану автівками, приїхати оперативніше було неможливо), медики констатували у постраждалого раптову зупинку кровообігу, а на моніторі тахікардію без пульсу і розпочали реанімаційні дії.

Після двох циклів реанімацій було виявлено фібриляцію, кровообіг відновився, з'явилось спонтанне дихання, на кардіограмі – ритм.

У важкому стані, в комі третього ступеня з усіма заходами респіраторної підтримки чоловік був екстрено госпіталізований до міської клінічної лікарні.

«Звертаємося до одеських автовласників. Будь ласка, паркуючись, завжди оцінюйте, чи зручно буде проїхати повз вас автомобілям екстрених служб - швидкій або ДСНС. Від вашої уважності та відповідальності може залежати чиєсь життя» - йдеться у повідомлені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Одеса #швидка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...