• Головна
  • На Одещині 27 чоловіків намагалися незаконно потрапити до Молдови
14:13, 15 липня

На Одещині 27 чоловіків намагалися незаконно потрапити до Молдови

На Одещині 27 чоловіків намагалися незаконно потрапити до Молдови

Координати та маршрут кожен з чоловіків отримав через телеграм-канал. Гроші повинні були перерахувати на криптогаманець адміністратора після вдалого перетину, а це - від 4000 до 7000 доларів.

Про повідомили у ГУНП Одещини.

Встановлено, що адміністратор телеграм-каналу надав кожному з ухилянтів координати з локацією збору. Після прибуття вони мали отримати наступне повідомлення з алгоритмом дій. Кожен з чоловіків добирався до пункту призначення самостійно - потягом, автобусом, таксі.

Після збору 27 чоловіків отримали повідомлення з маршрутом для безпечного перетину кордону поза офіційними пунктами пропуску. Спочатку вони мали потрапити до невизнаного Придністровʼя, а потім до Молдови. У разі успішного пішого переходу кожен з «туристів» повинен був перевести від 4000 до 7000 доларів на криптогаманець їхнього «путівника».

Ухилянтів затримали оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції та співробітники Подільського прикордонного загону. Стосовно 27 порушників складені протоколи про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 204-1 кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##кримінал #Одеса #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...