• Головна
  • Акція «АТБ» «Е-чек підключай — призи вигравай!»: визначені перші сотні переможців
Новини компаній
15:08, 15 липня

Акція «АТБ» «Е-чек підключай — призи вигравай!»: визначені перші сотні переможців

Новини компаній

В «АТБ» провели довгоочікувані розіграші, в яких визначено перших переможців акції «Е-чек підключай — призи вигравай!» – по сотні осіб за кожен із трьох тижнів дії нової акції лідера вітчизняного ритейлу.

Серед учасників кожного тижня було розіграно сто сертифікатів номіналом 100 гривень на купівлю будь-яких товарів у магазинах мережі «АТБ-Маркет».

Як повідомили в «АТБ», наступної п’ятниці також розіграють сотню сертифікатів номіналом 100 грн серед володарів усіх Е-чеків, котрі виконали умови акції. Брати участь у цьому проєкті можна необмежену кількість разів, отже, і ставати переможцем можна хоч щотижня!

Також кожен може випробувати свою удачу й, окрім щотижневих грошових виграшів, не втратити шанс на отримання головних призів — «яблучних» гаджетів (планшета Apple, 3 сучасних смарт-годинників і п'яти пар навушників того самого виробника). Дев'ять головних переможців оголосять 6 вересня в прямому ефірі на офіційній сторінці компанії в Instagram.

Традиційно в усіх без винятку проєктах «АТБ» це відбувається чесно та прозоро, тож записи щотижневих розіграшів розміщуватимуть у розділі «Актуальне» на сторінці «АТБ-Маркет» в Instagram.

Отже, не зволікайте – зробіть крок до перемоги!

ТРИ КРОКИ ДО ЦІННИХ ПРИЗІВ:

1 — завантажуйте застосунок «АТБ» і підключайте Е-чек на касі (якщо ще не активували);

2 — протягом тижня, з пн до нд, зробіть покупку з активованим Е-чеком на суму від 300 грн і чекайте на розіграш тижня наступної п'ятниці;

3 — у фіналі акції змагайтеся за головні призи — гаджети Apple.

Повну інформацію про умови й участь в акції можна знайти на офіційному сайті atbmarket.com.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...