• Головна
  • Одесит разом з жителем Тернопільщини намагалися втекти з України через Тису, - ФОТО
15:58, 15 липня
Надійне джерело

Одесит разом з жителем Тернопільщини намагалися втекти з України через Тису, - ФОТО

Одесит разом з жителем Тернопільщини намагалися втекти з України через Тису, - ФОТО

На Закарпатті прикордонники затримали двох чоловіків з Одеси та Тернопільщини, які планували перепливти Тису, щоб втекти з України в Угорщину. Сумарно "подорож" обійшлася їм у 15 тисяч доларів. 

Про це повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

ЗА МОЖЛИВІСТЬ СКУПАТИСЯ У ТИСІ ОДЕСИТ ВІДДАВ 10 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ США, ЙОГО ПОПУТНИК З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ – 5 

"Двох осіб, які планували перепливати Тису, щоб потрапити в Угорщину, затримав прикордонний наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону.

Чоловіків, які йшли в напрямку Тиси, військовослужбовці помітили під час патрулювання та одразу висунулися на їх затримання.

Водночас правопорушники, помітивши прикордонників, спробували втекти, один навіть встиг стрибнути у воду, щоправда він далеко від берега відплисти не встиг, оскільки на нього вже чекав прикордонний катер. З’ясувалося, що плавець є жителем Одеси. Його попутника, жителя Тернопільщини, прикордонники також затримали на березі річки", - йдеться у повідомленні. 

У відомстві розповіли, що обидва чоловіки приїхали на Закарпаття з метою незаконного перетинання кордону. Ділки, яким одесит віддав 10 тисяч доларів, а тернополянин 5 тисяч доларів і ще 5 мав віддати в Угорщині, пообіцяли, що вони зможуть безперешкодно перетнути кордон. Але чоловіки, вочевидь, не здогадувались, що їм доведеться долати кордон річкою, адже й документи і речі, які вони мали, не були додаткового захищені від промокання. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...