Новини компаній
11:08, 18 липня

Як збільшити конверсію?

Новини компаній

Розробка сайтів наразі стає необхідністю для власників інтернет-магазинів, підприємців, компаній, які продають онлайн. Адже саме через сайт можна донести інформацію щодо продукції чи послуг до потенційних клієнтів у всьому світі. Але просто створення сайтів із запуском у подальшому – цього вже не досить. Важливо забезпечити постійний приплив відвідувачів і хорошу конверсію.

Як збільшити конверсію?, фото-1

На що впливає конверсія?

Нагадаємо, що конверсія – це відсоткове відношення кількості гостей сайту, які вчинили купівлю, підписку до загального числа відвідувачів. Саме конверсія показує, наскільки ефективним є ваш сайт. Але власнику самостійно буває складно забезпечити хорошу конверсію. Причиною є невдалий дизайн або структура сайту, неефективні маркетингові стратегії.

Але ж ід конверсії залежить безліч аспектів – розглянемо їх:

  • Якість трафіку. Якщо відвідувачі приходять на сайт без інтересу до ваших продуктів то ймовірність цільової дії значно знижується.
  • Зручність сайту – швидке завантаження, зрозумілий інтерфейс, легкий процес оформлення замовлення.
  • Якість контенту: інформація на сайті має бути корисною, цікавою та переконливою.
  • Привабливість пропозиції. Презентуйте товари або послуги максимально привабливо та переконливо. Треба, щоб відвідувачі не могли встояти і 100% здійснили покупку.

Не забувайте, що репутація та довіра до компанії відіграють величезну роль у рішенні користувачів піти на шопінг саме до вас.

Redstone: чесний підхід та «білі методи» просування

Щоб ефективно збільшити конверсію сайту, радимо звернутись до професіоналів студії Redstone. Команда фахівців пропонує комплексний підхід до просування сайту, забезпечення стабільного притоку відвідувачів. Методи, що використовуються, наступні:

  • SEO-оптимізацію;
  • контекстну рекламу і ретаргетинг;
  • соціальні медіа;
  • інші маркетингові інструменти.

Забезпечення високої конверсії «білими методами» дозволяє дотримуватися чесних та етичних правил бізнесу. Чому варто діяти саме так? Чесний підхід допоможе побудувати довгострокові відносини з клієнтами, у подальшому – заробити їхню довіру. Відвідувачі сайту почуватимуться впевнено та комфортно, що призведе до збільшення конверсії, підвищення лояльності до вашого бренду. Забезпечуючи високий рівень сервісу, пропонуючи якісний продукт, ви створюєте собі гарну репутацію. Зрештою, це призводить до збільшення прибутку. Варто довірити свій бізнес професіоналам, щоб отримати очікуваний результат вже сьогодні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...